martes, 13 de julio de 2010

TURISME ALTERNATIU


La Terra Alta, amb el seu característic paisatge de bosc, cel i roques convida al viatger a la descoberta.
Pel camí es troba pobles petits que sorprenen per la seva arquitectura sòbria com el mateix territori, en una mostra on es veuen rastres ibers, àrabs, templers, hospitalers i cristians de la darrera època. És tot un espectacle, però no acaba aquí.
Les persones interessades en el nostre passat més tràgic poden recórrer els escenaris naturals de la Batalla de l’Ebre, i també visitar les instal·lacions on de forma molt didàctica s’expliquen diversos capítols d’aquella conflagració.
Si aneu a la Fatarella heu d’anar a l’edifici municipal conegut com Lo Centro, als baixos del qual la Gemma Camarasa, amb la seva amabilitat marca de la casa, us completarà l’entenedora informació que s’ofereix en el local sobre les Brigades Internacionals.

2 comentarios:

Olga Xirinacs dijo...

Ahir a la tarda contemplàvem les infinites perspectives, fins al Caro, que es veuen des de llocs determinats de Mont-ral. Muntanyes i serralades que s'anaven diluint en la calitja, com en una pintura japonesa. Allà hi ha totes les històries de guerra i de pau esforçada, de feina en terra difícil, i d'admirable bellesa en conjunt.

Josep Gironès Descarrega dijo...

Quan et vingui bé, ens hi anirem a mirar de ben a prop.
Una abraçada.