lunes, 12 de julio de 2010

MANIFESTACIÓ


(Foto de M Victòria Gironès Puñet)
Dos dies després de la gran manifestació de Barcelona ja s’han fet tots els balanços imaginables per part dels mitjans de comunicació, estaments polítics i públic en general.
La meva reflexió rau en un argument que exposo. Tot sovint, a l’hora d’anar a votar, un alt percentatge de persones opten per quedar-se a casa, un fet que els estalvia uns minuts del seu temps. Doncs bé, a Barcelona van sortir al carrer molts milers de persones que van dedicar moltes hores a manifestar el seu descontentament per la situació que pateix Catalunya. I a ningú li va doldre el temps esmerçat.
Amb tot el seny del món, les persones de totes les edats que van acudir a la crida d’Òmnium Cultural van deixar ben evident que la situació ha de canviar. Que en prengui nota qui correspongui.

3 comentarios:

Tonet001 dijo...

Hola Pep.
Un suggeriment: podries arxivar els articles per mesos enlloc de per dies? Així seria més fàcil 'navegar' pel mar de textos.
Salut

Josep Gironès Descarrega dijo...

Toni, no sé com es fa, però ho consultaré a la meva filla.
Gràcies pel suggeriment.

Anónimo dijo...

Seguiran votant el PSOE i CiU, o sigui que d'un somni també es viu ...... bo els que vagin a votar dels 60.000 que hi havia a la manifestació segons una empresa de comptatge de persones en les manifestacions...