jueves, 22 de julio de 2010

TERRA DE MÚSICS


A partir de l’ensenyament impartit per Pascual Pascual Pascual van sortir diverses bandes de música, conjunts orquestrals i xarangues, alguns dels quals han tingut una llarga trajectòria i altres continuen actualment en vigor. També hi ha persones que han fet de la música la seva professió. I és gràcies a la bona feina de persones com en Pascual i al bon govern de l’Ajuntament de la Fatarella que al poble existeix una qualificada Escola de Música.
El músic i compositor Josep Rius ja fa uns anys que va morir, per bé que el seu fill Jordi segueix el seu mestratge kmusical, de la mateixa forma que ho fan els seus néts Paula i Gerard.
Si algun dia visiteu la Fatarella i aneu a menjar al restaurant can Rius, podeu demanar-los als joves que un interpretin amb alguna peça musical. Ho faran a gust.

2 comentarios:

Olga Xirinacs dijo...

Es nota que ets amant de la bona vida, i La Fatarella sembla proveir d'aliments corporals i celestials tots els seus fills, veïns i visitants.
Alabat sia Nostre Senyor, que ha fet terra tan bella, la que rima amb Fatarella.

l'agutzil de Rocaura dijo...

Senyora Olga, vostè ja sap que a la Fatarella, igual que a Rocaura, és molt benvinguda. M'ha dit el Josep que d'ací a poc hi tindrà casa pròpia, de la qual n'estic segur que vostè en tindrà una clau.