viernes, 23 de julio de 2010

BOICOTS SELECTIUS


Dimecres per la nit, des de la terrassa del restaurant Boscos de Tarragona observàvem com un avió s’apropava a l’aeroport de Reus. Amb tot, la seva trajectòria no enfilava a Reus, ja que havia de realitzar vols de circumval·lació per sobre de l’espai aeri situat entre alguns municipis del Tarragonès i de l’Alt Camp, en unes maniobres que s’allargaren per més d’una hora.
Pel que vam entendre, la denominada vaga encoberta protagonitzada pels controladors aeris era la causa que aquell i altres avions haguessin de passar-se més temps que el necessari volant, amb el perjudici que això comporta per les persones, les companyies aèries i els serveis aeroportuaris.
Quan l’Estat no pot controlar alguns col·lectius que, emparant-se en la seva feina i en els privilegis aconseguits, ocasionen greus danys a la societat, és que alguna cosa falta per ajustar.

1 comentario:

Olga Xirinacs dijo...

Tota vaga comporta perjudicis al poble i, sempre, als treballadors.
Els capitostos de les vagues encara no han entès que les empreses quedarien més perjudicades, per exemple, si no es cobrés bitllet a ningú; si s'obrissin els peatges... ja correrien llavors, ja.