lunes, 19 de abril de 2010

LES VINYES


A l’Alt Camp, en el petit llogarret de Vilardida, es troba l’hotel rural & spa Les Vinyes, un establiment realment acollidor.
En principi, en una comarca vitivinícola sobta trobar-hi un espai en el qual l’aigua destinada a la salut i el lleure en sigui la protagonista, però així esdevé a Les Vinyes. Tanmateix, aquest hotel té altres molts atractius.
Està situat en una antiga casa pairal, on encara són evidents els cups que servien per emmagatzemar el vi —ara destinats a sala de massatges—, els estables —reconvertits en jacuzzis—, i les diverses dependències, que s’han transformat en qualificades estances i en espais de serveis, tot plegat amb una traça que és d’admirar.
Si l’apartat arquitectònic és singular, la decoració és per apreciar-la, amb un conjunt de peces de museu que casen perfectament amb el conjunt de l’hotel.
El restaurant, dels bons, ofereix una teca agradable a mig camí entre la tradició i la modernitat, amb un seguit de detalls que es sumen a molts altres que la direcció de l’hotel ofereix als seus hostes. Encisador.
I són precisament els detalls, un rere l’altre, els que fan recomanable aquest establiment.

1 comentario:

Olga Xirinacs dijo...

Sempre hi ha bocinets de cel a la terra, i sembla que aquest de Les Vinyes d'és un. Gràcies per comunicar-ho.