jueves, 31 de marzo de 2011

TRITURADORA


Les trituradores –enginys coneguts també com a molins-, eren estris que van adquirir gran notorietat després de la guerra, sobre tot en els anys de racionament, quan les famílies havien de moldre a casa els cereals i els llegums que consistien la seva base alimentària.
La màquina que es mostra a la foto la vam trobar colgada de runes al patí del Vall de les Moreres. Ara, a mig restaurar, em serveix per exercitat un muscle que pateix de capsulitis.
A la vida, tot és qüestió d’adaptació, nosaltres i les màquines.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-12886441?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
Salutacions

Anónimo dijo...

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-12886441?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
Salutacions

Olga Xirinacs dijo...

Això de triturar és útil per preparar aliments, però fa venir cangueli perquè remet a allò d'ossos triturats... és a dir, quan te n'aixafes algun.
Però pel que veig, la roda cura. Així sia.

Josep Gironès Descarrega dijo...

Així sia, que de moment no és.