jueves, 29 de julio de 2010

RACONS


Cada persona té referents sensibles en el lloc que ha nascut i en els que ha viscut. Hi ha qui afirma que el lloc de naixement marca l’antecedent emocional de referència, mentre altres persones creuen que són els espais on s’ha viscut durant més temps el que estableix les majors emocions.
A casa nostra hem repartit la nostra existència entre diversos pobles: Vila-seca, la Fatarella, el Catllar i Tarragona, i en cadascun hi tenim una part del cor. Amb tot, al ser la Fatarella el poble on es desenvolupà la nostra infantesa, creiem que és el que més ens marca les emocions.
Algun dels racons més característics de la Fatarella són els perxes, construccions sòlides i pràctiques la visió de les quals ens transporta a temps pretèrits.

1 comentario:

Olga Xirinacs dijo...

En companyia vostra vam tenir ocasió d'admirar els famosos perxes i, més d'una vegada, he recomanat a altres pobles que podrien fer el mateix, perquè també en tenen i estan descurats. Això és cosa de la sensibilitat municipal i de la voluntat dels veïns. Un bocí d'ànima.