miércoles, 28 de abril de 2010

PROPOSTA UNITÀRIA


Aquest cap de setmana amb sabor a roses i literatura he aprofitat per parlar amb alguns polítics i preguntar-los-hi què en pensen de la meva proposta de candidatura unitària. Curiosament, la resposta de la majoria fou en forma de pregunta: “Qui encapçalaria les llistes?
És evident que, més enllà d’analitzar el resultat de la presentació a Catalunya d’una candidatura unitària, l’interès dels polítics de vol gallinaci rau en una qüestió merament personalista. Doncs, bé, la resposta podria ser, en el cas de Barcelona el magistrat Alfons López Tena, un personatge respectat i amb autoritat; i a cada demarcació electoral se’n podria parlar.
Ara per ara, els representants dels partits polítics fan qüestió sobre la legitimitat dels jutges del Tribunal Constitucional, dels àrbitres, en diuen, com si parlessin de futbol. Doncs en el mateix to futbolístics afirmem que el que cal canviar és el reglament.
Qui escriu en aquest blog és conscient de la limitada difusió que aquest mitja té, però això no treu que la proposta, si s’arribés a articular, podria resoldre d’una vegada per totes l’encaix de Catalunya amb Espanya, o el desencaix.
Si hi haguessin caps pels barrets que tenim...

2 comentarios:

Olga Xirinacs dijo...

La pregunta que t'han fet ja et dóna totes les respostes possibles: els reiets de la nació mai no voldran ser segons.

Josep Gironès Descarrega dijo...

Doncs potser s'ho valdria ser segons i tercers d'un projecte nacional sòlid que primers de no res.