martes, 27 de abril de 2010

MÉS LLIBRES


Aquest passat cap de setmana, al Catllar i per iniciativa de l’Ajuntament es van presentar en societat tres llibres. Dissabte, mossèn Joan Brulles exposà els dos primers volums d’una col·lecció de deu toms que són obra d’en mossèn Josep Gil i Ribas: “La divinització de Jesús” i “Cristianisme i cristiandat”.
Segons ens van explicar, l’obra és densa i ben documentada, encara que el seu contingut altament especialitzat no pugui quedar a l’abast de la majoria de lectors. En qualsevol cas, un gran treball que reflecteix el pensament d’un gran analista religiós.
Diumenge, Ramon Rull Vidal, president dels jubilats, cronista local aficionat i distingit prohom catllarenc, exposà l’obra “Crònica de morts, vius i delicats”, una presentació que comptà amb la presència de la gran escriptora catalana Olga Xirinacs, autora del pròleg que obre el llibre.
En acabar la presentació, alguns assistents van voler emportar-se un record del dia en forma de signatura al llibre, cosa que mostra el interès de moltes persones per tenir un detall dels escriptors.

1 comentario:

Olga Xirinacs dijo...

Constant i diligent cronista dels fets, minuciós notari de la vida que passa, observador atent del món dels "vius, morts i delicats", espero que l'èxit acompanyi totes les teves obres.