domingo, 14 de marzo de 2010

MENTIDES (i 4)


Les mentides pesen com una llosa en l’ànim de la societat, i més quan formen part de la conducta usual dels dirigents, els polítics, entre altres.
El Govern de la Generalitat descompta els mesos que li queden de mandat mentre evita prendre cap mesura que trenqui el fràgil equilibri entre els tres partits aliats. Tot plegat no-res.
Amb les enquestes a favor, CiU intenta mobilitzar els votants fidels i els que es van quedar despenjats en la darrera fase del mandat de Jordi Pujol. Els oportunistes de sempre fa dies que han pujar al carro que els permetrà participar del botí i fa feredat veure alguns personatges que treuen pit i estiren el coll a la recerca d’una conselleria.
El Govern de l’Estat ja fa dies que va abandonar la idea de l’Espanya plural i el progressisme, per a refugiar-se en aquelles accions de govern que no li representin pèrdues de vots. Que no ho entenen que mai votarem als que res no fan per por a equivocar-se?
La Llei del tabac, tantes vegades anunciada, continua sense data d’aplicació, mentre el fum continua fent víctimes, no només entre els fumadors. Com ho tenim això, senyora Trini?
Fet i debatut, sembla com si els nostres polítics veiessis el món des de l’interior dels gegants, ben protegits, certament, però amb una visió parcial i esviaixada.
Entre tanta mentida destaca la ineptitud dels capdavanters, el tanmefotisme de la majoria de ciutadans i la resignació de la resta.
Prou de mentides!

1 comentario:

Olga Xirinacs dijo...

Per això hi ha tants anuncis de dentistes i clíniques d'ortodòncia a la tele, i es fan d'or: perquè amb tantes mentides els cauen les dents als polítics, i mira si hi ha cua per fer-se les pròtesis, els implants, etc.