sábado, 20 de marzo de 2010

ANIMALETS (5)


En començo a estar tip dels polítics, quan es passen la major part del dia amagant-se les pròpies vergonyes mentre culpen altres dels desastres quotidians.
A Catalunya, les víctimes dels focs d’Horta de Sant Joan han servit perquè l’oposició ataqui el Govern, igual com succeí anys enrera, però amb els partits polítics situats a l’inrevés que ara.
Un altre capítol llastimós és el referent a la caiguda de les xarxes elèctriques, quan els mateixos partits polítics que anys enrera van donar suport a la privatització de les línies i de la xarxa elèctrics culpen ara dels desastres a un membre d’un dels partits polítics que s’hi van oposar.
Fet i debatut, ens dóna la impressió que les tasques de govern i d’oposició, quan haurien d’anar en benefici de la societat, no són altra cosa que activitats encaminades a aconseguir els còmodes llocs de poder. Amb tot, com també reconeixem el sacrifici dels nostres polítics pel salvar-nos dels desastres que ens envolten, els convidem a una suculenta mariscada amb productes qualificats procedents d’uns quants segles enrera.
Vagi de gust!

1 comentario:

Olga Xirinacs dijo...

Post festum, pestum, que deien els romans. Ahir, una festa de productes ebrencs, i avui, closca buida... Ah, la vida.

Com buides són les paraules i promeses dels polítics, i de pixarrina el material de l'obra pública. Segur que aguanta més una torre feta d'escuradents.