sábado, 13 de febrero de 2010

LLEI ELECTORAL


Una vegada més, els partits polítics que formen part del Parlament de Catalunya no han estat a l’alçada del que la societat espera d’ells, quan no han aprovat una llei electoral que reflecteixi millor i més democràticament la nostra realitat; en conseqüència, Catalunya és l’única comunitat autònoma sense una llei electoral pròpia.
Segons sembla, CiU hi ha votat en contra perquè amb la nova llei hi podria perdre algun escó, sense parar-se a pensar que resulta poc democràtic guanyar unes eleccions per nombre d’escons amb un menor número de vots, tal com ha passat en algunes eleccions.
Una de les persones que més ha treballat per tirar endavant la nova llei, no amagava el seu desencís amb la no aprovació, mentre assegurava que els diputats del nostre Parlament no disposen de ganes ni de capacitat per organitzar-se. Si això ho diu un expert, què no podem arribar a pensar les persones que ens ho mirem des d’una distància que cada dia resulta més llarga?
La foto d’avui mostra alguns peus, quan m’hagués agradat ensenyar alguns caps. Enteneu per què?

1 comentario:

Olga Xirinacs dijo...

Galledes d'aigua freda en hivern fred fa que ens quedem sense capacitat de reacció. I aquí ens les foten una darrere l'altre.
Si pensen amb els peus, que no ens demanin vots.