jueves, 17 de diciembre de 2009

HERÈNCIES I SUCCESSIONS


El Govern de la Generalitat ja ha enllestit la seva proposta per la nova llei, la qual entrarà en vigor amb aplicacions percentuals del 25 % en el proper mes de gener, del 62,5 % en el juliol de 2010 i en el 100% en el juliol de 2011. Aleshores, els cònjuges que heretin tindran disposaran d’un marges que quedaran exempts de tributar, igual com els fills en tindran un altres.
Fet i debatut, a cop de termini i de tant per cent veurem parcialment minorat l’encertadament anomenat tribut de la mort. Amb tot, en l’Espanya forçosament uniformitzada per a segons què, el catalans continuarem pagant.
Ah! I que no em vinguin a sermonejar el salvadors que ens prometen alliberar-nos d’aquest impost, ja que justament són els mateixos que ens maltracten amb moltes altres coses.
I, espolis a banda, per fer notar tothom les fetes que ens trobem, us mostro una de les típiques i protegides plantes nadalenques.

3 comentarios:

Olga Xirinacs dijo...

Precisament el vesc que ens mostres a la foto és un clar exemple de l'impost de successions: ens tenen enganxats per tots cantons, tant un govern com l'altre. El vesc és un paràsit. Els que ens escanyen, també.

A més el vesc, apegalós, serveix per atrapar els innocents i incauts ocellets que el trepìtgen.

I el costum de besar-se sota una branca de vesc no sé si ve dels difunts o dels "vius"...

Josep Gironès Descarrega dijo...

Certament, Olga, el vesc serveix per atrapar alguns ocells i altres passarells. Tanamteix, con els governs ja ens tenen ben atrapats als contribuients amb altres arts, han declarat la planta protegida.
Animalets...

Rosalia dijo...

Tot i que sempre estarem atrapats pel govern, per sort el vesc no és espècie protegida. En podem collir tant com vulguem sense por.....però amb mesura, eh!!