miércoles, 16 de diciembre de 2009

ÀPATS


Em comenten i alguna cosa en conec que, en aquests dies d’Advent, els nostres polítics van de corcoll, degut a que la seva presència és imprescindible en els àpats que s’organitzen en els àmbits diversos de la seva dedicació. Se’ls pot veure en el dinar del consistori local, en l'àpat que congrega els funcionaris municipals, en el dels sindicats, comissions i patronats diversos d’àmbit local; a altres se’ls troba en el dinar del consell comarcal, en el de la fira i en els consells d’administració d’empreses participades; en un esglaó superior, la seva presència es necessària en el dinar de diputats, assessors i en altres importants àrees d’influència; mentre que els autèntics pares de la nació igualment han d’acudir a tantes xerinoles que per força han d’acabar aclaparats.
Sortosament pels estómacs dels nostres soferts polítics, normalment es tracta d’àpats de plat gran i mos petit, encara que el preu vagi en consonància amb les dimensions del plat. I això que estem en un any de crisi!
Pobres, us imagineu el munt de plats que s’han de cruspir gairebé per força per tal de poder portar a casa seva uns pocs milers d’euros mensuals?
Nota: la fotografia mostra la clotxa de la Fatarella, amb alguns dels seus ingredients, un menjar que proposem pels àpats oficials pel seu sabor i consistència, i també pel preu.

1 comentario:

Olga Xirinacs dijo...

Sempre m'han fet molta pena els polítics, obligats a les menges més fines i cares. Quan van als pobles se'ls deu descompondre el ventre tan delicat...
Però contemplar la clotxa de La Fatarella reconforta l'esperit. Després d'haver vist la neu d'aquests dies al poble, un plat així equival a tota ua llar de foc.