martes, 13 de octubre de 2009
ROVELLONS!
Ahir, a casa vam sopar rovellons. Els amics més boletaires, —Rosalia Gual i Francesc Ribera—, ens en van portar mig cistell. Tot d’una, va ser netejar-los i posar-los al forn acompanyats d’una picada d’all i julivert. I a menjar!
Al Catllar no es veuen bolets; només algun mullaric que surt en espais per on corre la poca aigua de pluja que ha caigut. També les potes de cavall es veuen entre els avellaners. I res més.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
2 comentarios:
Encara no hem pogut anar a buscar rovellons, i ja em sap greu, ja... Em feu molta enveja, però encara me'n fan més els que els troben.
Els bolets en general tenen gustos distints que cal saber apreciar. Els francesos, també boletaires i de bon paladar, només els passen suaument un drap per netejar-los i que no perdin substància.
L'all, poderós, amaga el gust finíssim i original d'alguns bolets que cal saber apreciar. Per això recomano que la picada se serveixi a banda, pels que se la vulguin posar per sobre. Però mai coure-ho tot junt.
¡Bona temporada, estimats!
Ep!!
Valtros heu xalat menjant-vos-els, però naltros encara vam xalar més collint-los...
Salut
Rosalia
Publicar un comentario