martes, 15 de septiembre de 2009

INDEPENDÈNCIA!!!

 

Ja tornem a tenir sarau!

A rel de la consulta popular organitzada a Arenys de Munt, en la qual la independència de Catalunya era el tema central, a les espanyes poc plurals hi ha indignació. Igualment, els partits carpetobetònics, -els que se'n diuen d'àmbit i d'acció estatals-, estan que peten davant tant flagrant agressió a la seva sobirania unida, de la mateixa forma que els mitjans de la caverna mediàtica arremeten contra els catalans i els sospitosos de ser-ho o de simpatitzar-hi.

Aquí a Rocaura, situats com estem en l'extrem sud del Principat, ja fa anys que hem vist que la l'Espanya de les autonomies del cafè per a tots és inviable per a Catalunya, de la mateixa forma que entenem que un estat plurinacional en cap cas forma part de l'ideari dels centralistes enyorants de l'imperi, els mateixos que viuen molt bé a costelles de qui els manté, paga i calla. Per tot això i pels molts anys de variades imposicions, creiem que la sobirania és l'únic camí de futur per a Catalunya i, tot el que no sigui independència, serà més del mateix: explotació i opressió.

Si per mi fos, a Rocaura ja faria anys que haguéssim proclamat la república, però aquest humil agutzil poca cosa pot fer davant el tanmefotisme nacional de la majoria. A veure si el jovent es treu la son de les orelles i fem país de veritat.

 

L'agutzil de Rocaura

2 comentarios:

Olga Xirinacs dijo...

A aquest agutzil que fa proclames ves que no li passi com al de Mont-ral, el 'tío Juan', que portava una gorra de 'Alto Mando', va desaparèixer boscos avall i no se'n va trobar ni el rastre.
Ni caçadors ni civils ni boletaires en van saber res més. Això que era vellet i secardí, que no podia anar gaire lluny...

Anónimo dijo...

el que estava buscant, gracies