viernes, 16 de mayo de 2008

Article al Claxon


1 comentario:

Carme dijo...

Josep Anton Fortunyo ha deixat a la llista de l'Ebresfera un missatge per a Josep Gironès Descarrega (http://llista.ebresfera.cat/2008/04/josep-girones-descarrega/#comments). El reprodueixo a continuació:



Hola Josep:
Fa uns dies et vaig enviar un missatge, pero com que no he rebut resposta i a més a la Torre aquell dia internet no anava massa fi, penso que potser no l’has rebut. Per això te’n envio un altre.

Sóc Josep Anton Fortunyo de la Torre. Vaig assistir a la presentació de la Cabana que vas fer al nostre poble. No se si te’n recodes que vaig comprar un llibre per mi i un altre per mon pare i te vaig dir que vaig gimnàstica per la gent gran a la Fatarella entre molts altres pobles i que per tant conec molta gent del teu poble.

El llibre, tot i que tant de bo l’argument no hagués existit mai, m’ha agradat molt. Me’l vaig llegir aprofitant els dies de festa de l’onze de setembre en 48 hores i tot seguit hi vaig fer una segona llegida més poc a poc.

Mon pare també l’ha trobat molt bé i li recorda coses d’aquelles èpoques i que sentia explicar.

Jo modestament apart d’algun llibre tècnic, he fet alguna col·laboració en publicacions del CERE, ho pots veure a l’apartat LLIBRES de la meva pàgina d’internet

http://webfacil.tinet.cat/jafe

Tot i que bàsicament és una pàgina en que em dóno a conéixer com a monitor.

Bé, el cas és que et volia consultar algunes coses de les que segur tu hi entens molt més que jo. No se si et semblaria bé enviar-me el teu correru electrònic a la meva adreça
jafe@tinet.cat

Salutacions cordials, i enhorabona pel llibre també de part de mon pare.