miércoles, 18 de abril de 2012

ROMERIA DE SANT FRANCISCO (3)


A l’alçada de la Creueta (la Creveta), el seguici s’atura per a descansar una petita estona, i per menjar alguna peça de la saborosa rebosteria local: coques a la cassola, magdalenes, ganxets, pastissets, cócs..., llaminadures que s’acompanyen amb vi moscatell, mistela o licors fets de casa.
En aquest lloc es tradició que la família de ca Felip tingui encesa una foguera, per ajudar a temperar el fred de les primeres hores dels dies primaverals.

2 comentarios:

Olga Xirinacs dijo...

Els càntics no porten gaire pluja, es veu, ni que siguin en llatí... Ara bé, això de la rebosteria ja fa obrir una mica més els ulls.
Ahir érem pel Baix Camp, a Cambrils, amb gent de bona voluntat conversant del nou llibre.
Exigències del guió, que diuen al cinema.

Josep Gironès Descarrega dijo...

Em sembla que s'està fent una bona promoció del llibre, amb l'autora present en els diversos mitjans de comunicació.

Força èxit!