martes, 4 de octubre de 2011

ESPAIS DE LA BATALLLA DE L'EBRE


A la Fatarella, el col·lectiu Lo riu realitza una impagable tasca de descoberta i adequació d’alguns espais on es visqué el darrer capítol de la Batalla de l’Ebre. És una gran tasca, tal com es pot veure si es visiten els llos que s’han condicionat. Llàstima que de vegades només transcendeixi a l’opinió públic la trista picabaralla per un sac d’ossos que ha tingut lloc darrerament.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

No és un sac d'ossos. Són els ossos d'una persona, que mereix -encara que no se sàpigue qui fou- més respecte del que el teu comentari li dispensa. Suposo que es tracta, només, d'una simple qüestió (en el teu cas,de manca) d'educació, delicadesa i sensibilitat.

Josep Gironès Descarrega dijo...

Per qualsevol blogaire és una satisfacció poder tenir comentaris (encara que siguin anòmins) a les entrades que fa, i més quan es tracta de persones educades, delicades i amb sensibilitat que coneixen el sentit de les metàfores. En el cas que ens ocupa es volia fer un paral·lelisme amb el llibre de Lluís-Anton Baulenas titulat precisament Un sac d'ossos.

Anónimo dijo...

Bon dia,
Sobre tot als ossos que ha aparegut i que estan de un lloc a un altre. Les persones que porten el tema dels ossos, haurien de tenir mes consideració amb les picabaralles i ser les primeres en tenir delicadesa i sensibilitat.
FAF

Olga Xirinacs dijo...

Ai, mare...
Ja saps que jo escric sobre esquelets i els dono una saviesa heretada de segles. L'os és immortal, ens sobreviu, i sempre ens interpel·larà.
Per això cal que tractem bé primer els propis esquelets vius, els que portem dins, cosa que ja em consta que fas.
La resta... ¿la podrem veure des de l'estratosfera?