jueves, 17 de marzo de 2011
OLIVES MORTES
Cada any el pare ens prepara una caixa d’olives fargues, un regal que agraïm d’allò més.
Es tracta de collir les olives quan estan ben madures, adobar-les amb força sal i unes pells de taronja i deixar-les a l’acció del fred. Al cap d’uns dies ja es poden menjar.
És cert que el fred fa perdre l’amargor inicial de les olives, alhora que les encongeix; per això és bo abans de menjar-les barrejar-les amb un raig d’oli i vinagre, i un pols de pebre vermell dolç. De cine!
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
3 comentarios:
Deus voler dir que te les menges mentre mires el cine, perquè al cine no coneixen aquests requisits ni tants d'altres, elaborats amb els gustos de la terra saborosa.
Són molt bones amb pa! (i una mica de vi, és clar)
Olga, quan miro alguna pel·lícula no menjo res, ja que necessito posar tota l'atenció per no perdre'm els diàlegs; tot i això, reconec que les olives fan de bon menjar en qualsevol cas.
L’Ignasi s’apunta a menjar-ne amb pa i vi, però suposo que una bona penca de cansalada o una llesca de pernil tampoc hi estan de més.
Publicar un comentario