martes, 15 de febrero de 2011

AUTORS EBRENCS


Foto de M Dolors Puñet)
Les persones que apareixen a la foto són algunes de les que hem participat en el llibre Un riu de crims. No hi érem totes, de la mateixa forma que tampoc hi eren presents la resta de components del col·lectiu que ens distingim sota el qualificatiu “ebrencs”.
Més enllà de la literatura dels grans autors, de les obres d’encàrrec i dels escriptors mediàtics, costa déu i ajuda poder editar decentment un llibre; amb tot, som molts els escriptors i uns quants els editors que ens apuntem a l’aventura. I, quan el llibre ja està a les llibreries, ha de ser el públic lector el que tingui el protagonisme de l’opinió, sense deixar-se influir per campanyes ben orquestrades.
En això estem.

2 comentarios:

Olga Xirinacs dijo...

A banda de la qualitat de l'obra, que deu ser bona ja que hi participa algun conegut amb solera, un llibre col·lectiu té per a editors i llibreters l'avantatge de poder comptar amb famílies i amics dels diversos autors. Tots compraran el llibre per llegir i regalar, i així els editors no s'espantaran i continuaran les publicacions. Amen i per molts anys.

Josep Gironès Descarrega dijo...

En bona part, sí que és així.