sábado, 29 de enero de 2011

TREN DE CONFIANÇA


En les passades eleccions al Parlament de Catalunya la ciutadania atorgà una majoritària confiança a Convergència i Unió, en una candidatura encapçalada per Artur Mas.
El ja president Mas va formar Govern amb les persones més ben qualificades, un fet que donava a entendre que preferia l’eficàcia a la militància.
Més enllà de la primera línia de govern, també caldria posar els millors en cadascun dels diversos àmbits de govern i de gestió, per tal d’evitar les anomenades “persones de confiança” que massa sovint aporten fidelitat a qui els nomena, però no eficàcia en el treball. Si això fos així, evitaríem de retruc que aquestes persones pocs solvents nomenessin altres persones també de la seva confiança i amb el mateix grau d’ineptitud, en una espiral que acaba per paralitzar els departaments i les empreses públiques que han de gestionar.
En la situació actual, no podem deixar escapar aquest tren.

2 comentarios:

Olga Xirinacs dijo...

Els successius governs que hem tingut a Catalunya no s'han preocupat gens ni mica del tren pel que fa a les nostres comarques. En canvi, de Barcelona en amunt tot funciona de meravella, i si no, mireu els trens de la Generalitat, puntualíssims, nets i freqüents.
No crec que aquest govern es preocupi tampoc pels del sud. Si no ho han fet mai. Ja pots xiular, si l'ase no vol beure.

Josep Gironès Descarrega dijo...

En veritat, a les comarques de Tarragona se'ns considera els darreres de Catalunya.