domingo, 5 de diciembre de 2010

LA CLOTXA


Si heu fet cas a la meva recomanació d’ahir i heu vingut a la Fatarella, quan llegiu aquesta entrada ja us haureu menjat una bona clotxa, ben farcida de productes naturals i regada amb oli nou, alhora que haureu regat l’àpat amb el vi de la terra.
Qualsevol excusa és bona per visitar els nostres pobles, però en el cas de la Fatarella s’ha d’aprofitar els molts esdeveniments que s’organitzen per visitar un dels pobles més vitals i vitalistes de Catalunya.

3 comentarios:

Olga Xirinacs dijo...

"Primum vivere deinde filosofare", que deia el savi.
De manera que primer entrem al festí dels colors que ofereix aquest plat suculent.

Ferran Adrià segurament el reduiria a una copa de líquid gelatinós amb espina sucada.

Josep Gironès Descarrega dijo...

Nosaltres ens l'hem menjat tal com cal: amb tot i ben acompanyats.

Charline dijo...

Cool!