domingo, 5 de septiembre de 2010
PA
A molts pobles i ciutats, el nostre pa de cada dia ha patit darrerament una pèrdua de qualitat prou evident, de tal forma que les persones de més edat enyorem el pa elaborat fa cinquanta anys.
D’aquesta tendència se’n lliurem algunes fleques i forns, que aconsegueixen un pa extraordinàriament qualificat, elaborat amb ingredients correctes i que té molt bon gust.
A cal Pastisser, de la Fatarella, encara fan el pa com abans, en un forn de llenya que té uns quants segles d’antiguitat. Que duri.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
3 comentarios:
Ho dius bé: que duri, aquest i qualsevol altre pa, aliment bàsic corporal i espiritual. I que alleuja les penes ja que, com diuen els veïns: "las penas, con pan son menos".
D'altres, que no tenen accès al pa del poble opten per comprar-se una panificadora i el fan a casa...
Ma filla s'ho està pensant i ens en fa propaganda.
Publicar un comentario