domingo, 22 de agosto de 2010

FESTES AL CATLLAR (6)


Les rutes turístiques que tenen com a base els castells del Baix Gaià van agafant cos, ja que amb el pas del temps s’hi ofereixen nous al·licients. Un dels més importants va ser la inauguració del Centre d’Interpretació amb seu al castell del Catllar, en un acte que compta amb la destacada presència del president del Parlament de Catalunya, el Molt Honorable Senyor Ernest Benach.
L’acte va estar perfectament organitzat i foren moltes les persones que van voler presenciar l’esdeveniment, el qual acabà amb un sumptuós aperitiu extraordinàriament ben assortit.

1 comentario:

Olga Xirinacs dijo...

Avui dia proliferen els Centres d'Interpretació, als que es destinen nobles edificis sense que la gent sàpiga concretament a què es dediquen. Em penso que ès perquè la paraula "muda", fa modern.
Com ara la paraula "coaching" per designar una persona que aconsella, que escolta, en fi, com s'ha fet sempre, però en "coaching",
Si hi ha bona teca, la paraula es fa més passadora.
¡Bona i llarga festa!
(I mira que cada dia m'he d'identificar totalment una o dues vegades, amb els teus comentaris...tant bé que aniria que tinguessin memòria, ara que tot és automàtic; ¿ho fa el meu blog també? Si és així, ho sento.)