jueves, 19 de agosto de 2010

FESTES AL CATLLAR (3)


A la majoria de festes majors que s’organitzen pels diferents pobles de Catalunya s’hi troben activitats esportives: curses a peu, natació, bitlles, ciclisme...
Al Catllar, la tarda de diumenge oferia la possibilitat de fer una cursa ciclista pel terme, amb un recorregut d’uns deu quilòmetres. Hi hagué força participació i molt bon ambient.
Com és lògic, en tota organització hi ha qui treballa, en aquest cas senyalant el circuit abans de la cursa, i posteriorment recollint tota mena de deixalles.
Vagi el nostre reconeixement a les persones que dediquen part dels seu temps en benefici de les organitzacions d’actes populars.

3 comentarios:

Olga Xirinacs dijo...

No sé si aquí deuen fer com a Mont-ral després d'un ralli o sense ralli: darrere les mates vora els camins les diexalles de tota mena ens fan saber que la població és més porca del que ens podem pensar.
Pugen a muntanya a deixar la seva merda, i és indignant.

Josep Gironès Descarrega dijo...

Aquí alguns organitzadors ho deixen tot net; altres no tant.

Anónimo dijo...

Quedi clar que ens vam passar més de tres hores treien les cintes i els cartells, per a que tot uqedés ben net. Evidentment, no podem fer-nos responsables dels que aboquen els que els molesta a casa.