sábado, 3 de julio de 2010

ACCIDENT FERROVIARI


L’accident de Castelldefels ha deixat en evidència la conducta de risc de moltes persones, quan creuem les vies del ferrocarril, els carrers i les carreteres per llocs no permesos.
La desgràcia de Castelldefels ens hauria de fer reflexionar, moure a reconèixer errors i a canviar alguns dels nostres comportaments; però vet ací que en lloc d’assumir les nostres culpes ens dediquem preferentment a cercar les escletxes legals que impliquin les variades administracions públiques.
De la mateixa forma que la bonança econòmica propicià conductes de rics que ara haurem de pagar entre tots, en els anys precedents s’establí una mena campi qui pugui que ara hauríem d’adreçar. Ja n’hi ha prou de tolerància a les conductes poc cíviques.

1 comentario:

Olga Xirinacs dijo...

Ja diuen que només les persones ensopequem sempre amb la mateixa pedra, i així ens va a tots plegats. Ahir al camp de futbol de Mont-ral hi havia un vistós parament d'ambulàncies i helicòpters encara no sé per què, però ho sabré aviat. Penso que hi havia algú estimbat a les roques que baixen al Glorieta. Deia la meva mare: "Quien ama el peligro, perece en él." És clar que també hi ha els que no estimen el perill i pateixen desgràcia, però és el fet de viure, que comporta aquests riscos.