jueves, 3 de junio de 2010

CABLES ROBATS


A tocat del pont de l’AVE, just on es troben les portes que van ser esbotzades, hi podem veure un seguit de mànegues de goma o de plàstic que anteriorment havien protegit conduccions elèctriques, amb cables que presumiblement tenien un bon gruix.
Tal com es veu, els cables van estar robats i probablement venuts a pes, igual com els senyals de trànsit que trobem a faltar a les carreteres, el ferro de l’antic equipament ferroviari i tantes coses més.
Ara per ara, els lladres fan la seva feina en els espais on ningú els veu, però si no es posa fi a les seves activitats, aviat ens el trobarem al menjador de casa.

ASSEMBLEA A LA DIPUTACIÓ
Ahir dimecres els treballadors de la Diputació de Tarragona vam participar en una assemblea, en la qual els nostres representants sindicals ens explicaren l’abast de Decret promulgat per Govern Central que fa referència a la reducció dels sous i salaris dels treballadors públics.
L’explicació que ens donaren fou extensa, adient i ben argumentada. També es parlà de la vaga del dia 8.
M’agradà especialment la intervenció d’en Jaume Guilera, que animà els companys a no defallir en la feina, malgrat la situació.
Algunes persones es queixaren dels polítics, als que culpen d’haver portat el país a l’estat de crisi que es viu.
Vaig intervenir per dir que l’actual crisi no és només fruit de la mala praxis d’alguns polítics. També caldria culpar determinats banquers, sindicalistes, religiosos, empresaris i altres col·lectius que no s’han dedicat a la recerca del bé públic. També informo que esperava una retallada de sous del 20 %, que és el decalatge negatiu que portem referent a la mitjana europea, i que tots plegats, institucions, entitats i famílies, hem viscut i vivim molt per sobre de les nostres possibilitats.
Veurem què passa, però sóc pessimista.

1 comentario:

Olga Xirinacs dijo...

Avui proposes dos temes: els lladres ja els he tingut jo al menjador de casa, entrant de nit i en silenci. Caldrà posar sensors a les línies elèctriques. Vigilants silenciosos.
Si hem viscut o no per sobre de les nostres possibilitats, no m'atreveixo a jutjar-ho. Que tots els estaments que dius, com a corporacions diverses, s'han polit els diners, sí que és evident. Que els recuperem, no, perquè qui fa la llei (ells) fa la trampa.