domingo, 11 de abril de 2010

AL MOLAR: LLIBRES


Dintre de les XVI Jornades Culturals que unes quantes persones amants de la cultura organitzen al Molar, divendres em convidaren a parlar d’algun dels meus llibres. Vaig xalar!!!
El Molar és un poble prioratí no massa gran en extensió ni en població, però contràriament, disposa d’un dinamisme exemplar que es manifesta al llarg de tot l’any, però especialment en les Jornades Culturals, amb un ampli i variat ventall d’actes.
Ara que s’apropa Sant Jordi, quan les editorials promocionen els seus autors més mediàtics i fan publicitat dels llibres amb pretensions de ser els més venuts, entre tot l’enrenou fa goig trobar un espai acollidor en el qual un autor humil pugui exposar la seva feina.
En un acte que encapçalà el president del centre, Àngels Salvadó em presentà. Tot seguit, per uns quants minuts i davant d’un nodrit i atent auditori que s’havia reunit en el Centre Obrer Recreatiu, vaig poder explicar com he bastit la seva obra, especialment el meu darrer llibre “Cròniques de morts, vius i delicats”.
Davant les atencions que vaig rebre, només puc deixar constància del meu agraïment.

2 comentarios:

Olga Xirinacs dijo...

És interessant comprovar com cada localitat, per llunyana o petita que ens pugui semblar, organitza els seus actes culturals, amb entitat pròpia, i amb quina cordialitat acullen el visitant.
T'ho devies passar bé.

Josep Gironès Descarrega dijo...

És bo poder comptar amb l'assitència de gairebé mig poble a un acte.