viernes, 5 de febrero de 2010

UN ALTRE SIS


Fa uns mesos vaig mostrar el sis de la fotografia amb motiu del triomf del F C Barcelona en les sis competicions en les quals participava, però ara l’exposo per la patacada de sis punts que la Borsa va baixar ahir.
És una mostra més que testimonia que l’economia espanyola està malalta, després d’haver passat un període de bonança que no s’ha sabut aprofitar per a realitzar reformes estructurals —econòmiques i polítiques—, que tanta falta ens fan per poder tirar endavant.
Fins fa poc, semblava que el país nedava en l’abundància, quan circulaven els diners provinents dels fons europeus i de les especulacions de tota mena.
Ara s’ha acabat la festa i toquen les vaques magres; caldrà estrenyés el cinturó i encomanar-se als nostres dirigents perquè el sis d’ahir no s’acabi convertint en un set.

1 comentario:

Olga Xirinacs dijo...

A mi és el que m'agradaria, estrènyer-me el cinturó, perquè m'he engreixat de cintura(he, he). Però no pas a causa de les desgraciades notícies que cada dia ens amarguen el cafè.
A "Gente" només ensenyen gent que treballaven normalment i ara els han de fer fora dels seus pisos, i dol al cor, perquè ens posem al lloc dels altres. No sé si havia vist una situació com aquesta des que es va acabar el franquisme.
Quina llàstima de país.