lunes, 21 de diciembre de 2009

FESTA DE NADAL


Divendres va tenir lloc la tradicional Festa de Nadal de la Diputació. Entre un seguit d’actes, es va retre homenatge als treballadors jubilats, alhora que es gaudia d’algunes actuacions musicals i es premiaven les fotos guanyadores del concurs.
Santiago Fernández, que parlà en nom dels funcionaris jubilats, s’emportà una de les majors ovacions que es recorden; alhora, també es valorà favorablement la intervenció del Molt Il·lustre President de la Diputació, amb un discurs de mètrica adequada.
Posteriorment, al pati del Palau, la Corporació va oferir un lunch, el qual el funcionaris més veterans comparaven amb els d’anys enrera. Si abans hi havia aperitius calents, amb uns destacadíssims dàtils amb cansalada viada, i canapès freds, alguns de salmó fumat, enguany els comentaris van tenir com a protagonistes els canapès de sardina en escabetx.

1 comentario:

Olga Xirinacs dijo...

Ostres, ostres, sempre hi ha afortunats que tenen accés a taules ben proveïdes.
La resta de mortals ens hem de conformar a mirar la foto, encara que les ostres em repugnen.
El nostre cunyat antiquari en porta de tant en tant del sud de França, on se'n consumeixen moltes que posen en caixonets dalt de carretons. Els antiquaris fan el que en diuen "déballage", o sigui, reunir-se en grans recintes a l'aire lliure amb els camions, i exposar les mercaderies antigues a vegades fent negoci sense ni baixar-les dels vehicles. Hi són molt aficionats, allà i, mentrestant, s'atipen d'ostres.