lunes, 7 de diciembre de 2009
COST I VALOR
El cost d’unes almostes de farina, uns grapats de sucre i un raig d’oli és ben limitat. Amb tot, quan aquests productes humils passen per les mans expertes de les rebosteres de la Fatarella poden transformar-se en cruixents orelletes i en saboroses coques a la cassola, ja amb un valor difícil de calcular. A més, quan aquestes coques sòbries i a la vegada sublims serveixen per recaptar diners per a la lluita contra el càncer encara són més valuoses.
A la fotografia es poden veure na Cinta i na Teresa, les quals, juntament amb altres persones, participen cada any en la Festa de l’Oli de la Fatarella, es a dir: treballen per a dues causes ben reeixides. Bona gent i bones coques.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
2 comentarios:
Si al -no sabem com qualificar- piscolabis dels premis literaris de la pomposa ciutat de Tarragona hi hagués hagut unes suculències com aquestes que mostra el senyor Josep al post, hauria estat com a mínim bé. Però noi...tothom es va quedar amb un pam de nas.
Felicitats a les bones dones que endolceixen la vida.
Olga, ja coneixes algunes dones de la Fatarella i saps que són ben garrides.
Publicar un comentario