sábado, 19 de diciembre de 2009

ÀPATS NADALENCS


A mida que a les cases falten les àvies i les padrines, creix el nombre de famílies que opten per celebrar els àpats nadalencs en els restaurants. Per això, es poden trobar qualificades ofertes que satisfan totes les demandes. Contràriament, el nombre de colles que per aquests dies van als restaurants a celebrar menjars d’empresa va a la baixa, més que res perquè els preus queden molt lluny del productes i del servei que s’ofereixen.
És cert que alguns restaurants oferten preus tancats per menús formats per entrants a compartir o no, un segon plat a escollir previ encàrrec i postres. Tanmateix, la nota final acaba per reflectir extres sovint inesperats com els vins, l’aigua, i el pa, i fins i tot els coberts.
Aquest abús porta com a conseqüència que algunes colles celebrin els àpats a casa d’algú a base d’un bon pernil, truites de debò i altres productes qualificats pagats a preu de cost. És una opció contra la crisi i també serveix per frenar la falta d’escrúpols d’alguns restauradors.

1 comentario:

Olga Xirinacs dijo...

Quin goig de taula, que ja predisposa el paladar pels dies que arriben.
A l'inrevés d'alguns detractors de les festes de Nadal, m'agrada l'ambient que es va creant ja molts dies abans, perquè promet alguns petits paradisos celestials i terrestres, i a taula s'ajunten tots.