viernes, 30 de octubre de 2009
CIRERES D’ARBOÇ
Pel vols de Tots Sants l’arboç ofereix el seu rodó fruit. Les cireres d’arboç, quan estan madures, són dolces, i amb elles s’hi pot fer confitura. També són lleugerament alcohòliques, cosa que facilita la seva fermentació per aconseguir begudes.
La fusta del arboç és dura i tan ben considerada com la d’alzina per a fer brases.
Les cireres i la fusta en són útils, però el color vermell de les cireres ajuda a pujar els ànims esmorteïts per la tardor.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
1 comentario:
La fulla de l'arboç és molt decorativa. Guardo les baies en potets de vidre crues, congelades, per coronar segons quines postres.
També es poden posar en una copeta cònica i fan molt bonic a taula.
Diuen que són alcohòliques... però jo n'he menjat a grapats i no he notat res, he, he.
Amb bons panellets al darrere són molt m illors.
Publicar un comentario