miércoles, 7 de abril de 2010

ELS AMICS


Cada dilluns de Pasqua, a casa ens encarreguem d’elaborar un bon arròs. Enguany ha tocar preparar un rissoto de ceps que ha quedat prou bé, amb una paella de fideuat al davant per obrir boca.
Més enllà de la nostra contribució, Lourdes i Rafel, d’Amposta, van portar baldanes i les delicioses farinoses –un pastís tradicional típic de la mona-, que es veuen a la fotografia; Pineda i Miquel van aportar vi de la Ribera del Duero i un aiguardent de prunes magnífic; Pietat i en Quico va arribar carregats de cava, i Daniele i Rafael ens van delectar amb una empanada marca de la casa.
És cert que el bon menjar i les begudes van aportar alegria a la trobada, però les converses de vegades creuades van acabar per configurar un dia únic.
Fins aviat, amics.

1 comentario:

Olga Xirinacs dijo...

El saber fer i la bona voluntat ja són el cel a la terra: se senten els àngels cantar entre copes de bon vi.