viernes, 19 de marzo de 2010
ANIMALETS (4)
Avui, dia de Sant Josep, hem agafat festa a la feina i amb Dolors sortirem a donar un tomb. Si tot va com cal, tard o d’hora farem cap al Delta de l’Ebre, on intentarem dinar amb els productes d’aquella zona.
La cuina del Delta té com a grans referents els productes autòctons. Entre els que dóna la terra, l’arròs, els cítrics i les verdures són els més populars, com també són agraïts de paladar els animals que viuen a l’aigua: anguiles, granotes, ànecs, tenques, llagostins, galeres,musclos, ostres, catxels... En referència a les postres de la zona, cal esmentar les borraines amb mel, per la seva singularitat i sabor, i també la rebosteria.
Probablement dinarem bé, però no per això oblidarem els dinars que organitzen en Rafel i Lourdes, uns àpats ben arrelats al territori en quan a components. I és en record a un dels darrers menjars que us ofereixo la foto d’avui, que reprodueix un plat d’ous de tenca enfarinats, arrebossats i fregits. Us creix la saliva, oi?
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
2 comentarios:
A mi, tot el contrari, però us desitjo molt bon profit per aquelles terres que són un món diferent, interessantíssim, estimat.
Felicitats, Josep.
Més que mai els companys de feina t'en trobat a faltar, una per poder felicitar-te pel teu sant i l'altra perque t'hauríem fet pagar l'esmorçar!! Vinga xavalada que xaleu molt pel Delta i sobretot FELICITATS!
Publicar un comentario