jueves, 28 de enero de 2010

CUINA DE DIUMENGE


(Fotografia escollida pel Sergi Morer)
Els diumenges, si ens quedem a casa ens ve de gust cuinar, i aprofitem per elaborar plats casolans bastits amb productes naturals o tradicionals.
Posteriorment dinem amb tot el cerimonial de diumenge, sense pressa, que prou hem de córrer al llarg de la setmana i, a continuació, ens ve de gust una calmada migdiada.
Aquest diumenge Dolors va cuinar macarrons, ben gratinats amb dos formatges. Després cap i pota, un plat per sucar-hi pa entre els retallons de xorís una mica picant, peus i llengua de porc, callos de vedella i una salsa d’ametlles. Deliciós!
Jo vaig netejar els fredolics i els vaig coure. Una part serviran per condimentar un excels plat de pasta i els altres per elaborar un bon remenat.
A la vostra salut!

1 comentario:

Olga Xirinacs dijo...

Això és saber viure i apreciar el gust de la terra saborosa, que ens dóna alegries.
Alimentar el cos és alimentar l'esperit que, després, puja a latituds excelses.