tag:blogger.com,1999:blog-8890904179972899662.post4508697376540029427..comments2023-10-23T15:18:07.085+02:00Comments on Josep Gironès Descarrega: TEMPS DE BOLETSJosep Gironès Descarregahttp://www.blogger.com/profile/00499197788830152470noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8890904179972899662.post-45305436027080193552009-10-09T08:43:15.198+02:002009-10-09T08:43:15.198+02:00Ets una mica trampós, però a mi no m’has enganyat,...Ets una mica trampós, però a mi no m’has enganyat, ja que he vist que el presumpte bolet no són més que dues pedres, això sí, molt ben posades. <br />Com s’ha de fer ceps a la cara sud del Montsant?l'agutzil de Rocaurahttps://www.blogger.com/profile/12053956149723018677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8890904179972899662.post-24581913986997241092009-10-08T09:42:28.207+02:002009-10-08T09:42:28.207+02:00És difícil per a mi identificar aquesta classe de ...És difícil per a mi identificar aquesta classe de "boletus", que són tan nombrosos. Hauria de ser amb l'enciclopèdia especialitzada a la mà. Però n'hi ha pocs de verinosos, d'aquests. Normalment els verinosos solen tirar a roig al tronc. Si es tallen i la carn tira a blavós, també seria suspecte. De totes maneres, pelats i treta l'esponja, la majoria són comestibles. Altra cosa és la qualitat organolèptica, el gust, la textura. No és un bolet de bou, més groc. Ni sembla un cep, ¡tant de bo!, però s'ha de veure per sota.Olga Xirinacshttps://www.blogger.com/profile/14765672813843762825noreply@blogger.com